AMSU “Fanatik” organizuje trku u avgustu

Autoslalom

Auto-moto sportsko udruženje “Fanatik” iz Pančeva ove godine se vraća organizaciji takmičenja, a trka u autoslaloma će se bodovati za Šampionat Srbije početkom avgusta. Prvo takmičenje su uspešno organizovali 2020. u Pančevu.

Pored organizacije ne kriju ni velike takmičaske ambicije ove sezone, a nešto više o svemu rekao nam je Aleksandar Isakov, inače i sam aktivan takmičar, ispred udruženja.

“Posle dve godine pauze i nezaboravnog Pančevačkog autoslaloma rešili smo da napravimo jednu trku nadomak Pančeva. U pitanju je Deliblatska Peščara, opština Alibunar.
Ljudi iz Turističke organizacije opštine Alibunar prepoznali su entuzijazam i sve benefite koje jedan ovakav događaj nosi. Predviđeno je da staza bude duga oko 1700 metara, jako zanimljive konfiguracije, kvalitet asvalta je čista desetka, a mesta za boks ima na pretek. Sve ovo se nalazi prelepoj prirodi koju Peščara poseduje. pa tako savetujem sve takmičare i publiku da odvoje par dana za ovu trku i organizuju produženi vikend.
Trka je predviđena za 6. avgust. Želimo da budemo dobri domaćini, a organizaciju podignemo na još viši nivo”,
rekao je Isakov.

Takmičari kluba poseduju kvalitet, ali i kvanitet i sigurno će i ove sezone doneti pregršt pehara vitrinama udruženja.

“Fanatici ove godine nastupaju sa petanest vozača, koji su lepo raspoređeni po svim klasama, a takođe u ovoj sezoni bićemo pojačani i za par novih vozača, koji su se dokazali kao dobri drugari i sjajni takmičari”, istakao je Isakov i poručio za kraj: “Sve ovo nagoveštava jednu jaku i kvalitetnu sezonu, a nije tajna da su nam ambicije da titulu prvaka vratimo u klub gde joj je i mesto. Neće biti lako, al će biti jako!”