RallyMagazin.RS u novom ruhu

Ostala dešavanja

RallyMagazin.RS je portal koji egzistira još od 2013. godine, te je jedan od retkih preostalih aktivnih portala koji izveštavaju o dešavanjima iz sveta autosporta na prostorima Srbije, ali i kompletne bivše Jugoslavije. Uz kontinuirano praćenje i svetske trkačke scene, RallyMagazin.RS je nakon devet godina doživeo potpuni redizajn i stigao na novu lokaciju!

Sredinom 2021. godine, RallyMagazin.RS i AutoBuzz.BA su objavlili ujedinjenje na polju autosporta, gde je RallyMagazin.RS postao integralni dio ovog bh. automagazina, te su sve vesti iz sveta autosporta zapravo dolazile sa portala RallyMagazin.RS. U želji da kreiraju još bolje iskustvo za korisnike, RallyMagazin.RS i AutoBuzz.BA su zajedničkim snagama i resursima kreirali potpuno novi portal koji je moderniji, brži i pregledniji, a istovremeno lakši za korištenje u svakodnevnici.

Web mesto rallymagazin-rs.weebly.com ipak neće otići u istoriju. Plan je da to ostane naš trajni arhiv kao podsetnik na sve trke i dešavanja u periodu iza nas, a od danas, sve najnovije vesti ćete moći čitati na novom web mestu – rallymagazin.rs.