Brdska auto trka “Lopare 2023” obara rekorde: Uroš Brkić postavio je novi rekord staze

Brdske trke

Brdska auto trka “Lopare 2023”, održana je danas na stazi dugoj 3150 metara. Ovo takmičenje privuklo je brojne vozače iz Bosne i Hercegovine, odnosno Republike Srpske, kao i goste iz Srbije i Crne Gore, ali je jedan vozač posebno oduševio prisutne svojom izvanrednom vožnjom.

Uroš Brkić postavio je novi rekord staze, osvajajući srca publike. U impresivnom vremenu od 1:37.050, Brkić je demonstrirao izuzetnu tehniku, preciznost i brzinu, čime je nadmašio predhodni rekord za više od 4 sekunde i postavio nove standarde za buduće takmičare. Predhodni rekorder bio je Boris Miljević koji je postvio predhodni rekord sa svojom formulom 3000 sada davne 2009. godine. Brkić se takmičio u svom novom prototipu Norma M20F i ovo mu je prvi rekord u novom automobilu.

Organizator trke “Lopare 2023” gospodin Mladen Rabrenović je izuzetno ponosan na postignuće svog porodicnog prijatelja Uroša Brkića i iskreno čestita na njegovom uspehu. Njegov trud, predanost i veština su doveli do ove izvanredne pobede, koja će ostati upisana u istoriju trkačkih događaja.

Uroš Brkić je nakon osvajanja novog rekorda, izjavio: “Ova trka je bila izuzetno zahtevna, ali smo moj tim i ja uložili maksimalan napor kako bih postigao ovaj rezultat. Srećan sam što sam uspeo da nadmašim prethodni rekord i donesem ovu pobedu auto klubu “Galax” iz Beograda za koji se takmičim kao i generalnom sponzoru Marinković Hofmann i navijačima. Hvala svima koji su mi pružili podršku.”

Brkić PR