Nenad Milanović sezonu počinje na Zlatiboru

Brdske trke Reli

  Nenad Milovanović, automobilista iz Užica, nakon godinu dana paze vraća se na stazu i to po prvi put na brdskim trkama, a na stazi Zlatibor – Tornik 2022.

  Užičnin je karijeru započeo na autoslalomu, da bi na reli prešao 2019. godine. U 2020. je imao izletanje na Zlatibor reliju, da bi na kraju sezone nastupio na Srbija reliju. Usledila je pauza od jedne sezone, koju je iskoristio da pripremi svoj Pežo 106 1,3 reli grupe N.

  Prvi test automobila zakazan je za subotu, gde će se izvršiti poslednje pripreme pred brdsku trku koja se vozi 25. juna.

  “Nakon sezone 2020 automobil je bio na prodaju, ali nakon nekog vremena odlučio sam da ipak ostanem u njemu još neko vreme, a samim tim da celu jednu godinu mu posvetim i dovedem ga u stanje kakvo želim. Brdska trka pred domaćom publikom je idealana prilika da vidim šta sam uradio, da vidimo kako sve funkcioniše, a zatim se posvetim i nastavku sezone. Nemam neka očekivanja, kao što sam i rekao ovo će prvi, pravi test novih komponenti”, izjavio je Milanović.