Autoslalom “Peščara 2023″vozi se u nedelju 6. avgusta

Autoslalom

Za sve ljubitelje automobilizma AMSU “Fanatik” ponovo je u akciji i posle tri godine paze vraćaju se u organizaciju autoslalom trke. Ovoga puta u pitanju je nova lokacija Deliblatska Peščara / Devojački Bunar

U nedelju 6. avgusta će biti održana autoslalom trka pod nazivom “Peščara 2023”, a koja se boduje za Šampionat Srbije i Otvoreno prvenstvo Srbije.

“Poslednje pripreme se privode kraju, a kako pravila nalažu biće uključeno dosta ljudi i službi. Opština Alibunar nam je dala svoju nesebičnu podršku i uključila sve raspoložive službe na raspolaganje. Pored toga tu su naši drugari i prijatelji, koji su svojim donacijama pomogli da organizacija bude na visokom nivou”, rekao je Aleksandar Isakov za naš portal.

Interesovanje za događaj je veoma veliko, očekuju se i gosti iz regoina, pa će trka imati i međunarodni karakter.

“Očekujemo veliki broj vozača, dosta prijava je već pristiglo, a prvi gosti stižu već u subotu. Posebno se radujemo našim drugarima iz BiH, koji su najavili svoj dolazak, što pored dobrog druženja obećava i jaku konkurenciju u svim klasama. Svi oni koji budu želeli da dođu i gledaju ovaj nesvakidašnji dogadjaj preporuka je da idu preko Banatskog Karlovca jer će deonica puta posle kasarne biti zatvorena. Redari će vas uputiti koje su to zone dozvoljene i bezbedne za gledanje”, jasan je Isakov.

Prvi trening planiran je za 10.30 satim a svečano otvaranje trke je u 13.00 časova. Svečana dodela nagrada i priznanja u 18.00 na bini.