56. Srbija reli – grandiozno ništa

Reli

Ceremonijalnim ničim na gradskom trgu u Vrnjačkoj Banji završeno je ovogodišnje izdanje ničega. Na startu ničega, pojavio se i očekivani broj takmičara, njih ukupno nula, a do cilja je stigao isti broj. Sigurni smo da s nestrpljenjem isčekujete izveštaj o dva dana “akcijom krcate” tišine na obroncima Goča.

E pa na pravom ste mestu! Naravno, svi smo veoma razočarani što vremenski uslovi nisu dozvolili održavanje 56. izdanja Srbija relija. Nezapamćene nepogode su pomele planove svim ljubiteljima relija koji su već prošle godine započeli odbrojavanje do novog izdanja i samo viša sila je htela da ove godine ne vidimo brojna poznata imena na našem najstarijem automobilističkom takmičenju. Poplave budu i prođu, ali neke nepogode kod nas traju duže i od deceniju.

Upravo te nepogode su i dovele do srozavanja relija na najniže moguće grane. Pre tačno deset godina, ta nepogoda je po prvi put “udarila” na kraljevsku disciplinu i dovela do otkazivanja 46. Srbija relija, sada već davne 2013. Ove godine, nepogode su odlučile da obeleže svoj “slatki” jubilej pa su tako gurnuli kompletnu disciplinu u propast.

Alal vera majstori! Šta nam spremate za 2033.?